Centenars de persones celebren les Festes del Carme a la Savina

La barca de bou Punta Gavina ha estat l'encarregada enguany de portar a la Mare de Déu del Carme

La Mare de Déu ha estat embarcada al vaixell Punta Gavina

El poble de La Savina va celebrar ahir de tarda la festivitat del Carme en homenatge a la patrona dels mariners. A partir de les 18.30 hores es va celebrar la missa solemne davant la Casa del Mar de la Savina i tot just acabada la missa va començar la processó per terra que va portar a la Mare de Déu fins al moll de pescadors, una processó que un any més va estar acompanyada de centenars de persones.

Processó del Carme per terra

Enguany la barca de bou, Punta Gavina, ha estat l’encarregada de transportar a la santa en la processó per la mar, una processó marítima que va ser seguida de nombroses embarcacions que també es varen fer a la mar per acompanyar a la patrona. Una vegada arribat al punt de destí, el mossènyer de Formentera, Miquel Àngel Riera, va beneïr a les embarcacions acompanyants i una corona de flors va servir per rendir un homenatge a les persones que han perdut la seva vida a la mar.

La processó ha estat seguida per nombroses embarcacions

Ball pagès i actuacions musicals

A partir de les 21 hores es va portar a terme una ballada pagesa davant de la Casa del Mar de la Savina i a partir de les 22 hores va començar la  nit de concerts amb La 22, Morning Drivers i Dj Pharma.

Fotos Festes del Carme La Savina

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here