El Consell se suma al minut de silenci en solidaritat amb les víctimes de les tempestes a Mallorca

El Consell se suma al minut de silenci per les víctimes de Mallorca

El Consell de Formentera s’ha sumat a convocatòria del Govern de les Illes Balears per guardar un minut de silenci en solidaritat amb els pobles de Mallorca que han patit pèrdues de vides humanes a causa de les fortes tempestes.

La ciutadania de Formentera ha quedat convocada a les 12 del migdia a les portes del Consell de l’illa, on el president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer i diversos consellers i conselleres de la institució, així com la plantilla del Consell, s’han sumat al minut de silenci com a mostra de dol per les greus conseqüències de les fortes tempestes patides ahir a Sant Llorenç des Cardassar i diverses localitats de la zona de llevant de Mallorca.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here