Vicent Mayans, un formenterer de 12 anys que apunta molt alt

Vicent Mayans arriba als quarts de final de la Mollerussa Drone Party sent el més jove del campionat. Després de la seva actuació l'ha fitxat l'equip KDroners de Girona

Vicent Mayans, un formenterer de 12 anys, ha descobert la seva autèntica passió, l’aeromodelisme, i concretament, el món dels drones. El passat cap de setmana va participar a la Mollerussa Party Drone, una de les trobades més importants d’Espanya que reuneix aficionats i professionals d’aquesta modalitat que va reunir 140 participants. El representant formenterer, va arribar als quarts de final, sent, a més, el més jove del Campionat. Això, ha significat el fitxatge per l’equip KDroners (Girona) que l’obre les portes a més campionats.

(Imatges de la Mollerussa Drone Party, gentilesa de CameraCopter)

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here