Biel Company, nou President del PP de Balears, visita Formentera

Biel Company fa la seva primera visita oficial com a nou President del PP de Balears i participa d'un dinar amb els afiliats de Formentera. Ha anunciat que els congressos insulars per escollir noves directives es celebraran a principis d'estiu

Biel Company, nou President del PP de Balears

El recentment escollit President del Partit Popular de Balears, Biel Company, s’ha desplaçat avui Formentera en la seva primera visita oficial com a màxim dirigent de la formació. El motiu de la visita és donar a conèixer el seu projecte polític i quin serà el seu calendari de feina. En aquest sentit, Company, després de celebrar el Comitè Executiu «ja s’ha autoritzat a què se celebrin els respectius congressos insulars entre els mesos de maig o juny», per escollir noves directives en cadascuna de les illes per tal de donar forma «una nova etapa dins el partit popular que ens permeti tenir millors resultats en les eleccions del 2019».

Moment del dinar amb els afiliats del PP de Formentera

La trobada amb els populars de Formentera ha tingut lloc a un restaurant de La Mola, on s’ha celebrat un dinar amb els afiliats.

Aprofitant la seva visita a l’illa, Company, també ha parlat de les noves incorporacions al Govern d’Armengol; FannyTur, que dirigirà la conselleria de Cultura i Esports, i Pilar Costa que s’encarregarà de la Conselleria de Presidència. Aquestes incorporacions s’han produït després de l’escàndol dels contractes a dit a Jaume Garau per part de les conselleries que gestionava Més. Company, ha dit que «és molt trista la situació del Govern» i que altres dirigents «com Biel Barceló, Vicepresident del Govern, o Vicent Vidal, Conseller de Medi Ambient, també haurien de dimitir.» Ha assegurat que Francina Armengol, Presidenta del Govern, ha quedat «molt tocada» perquè «demostra que no vol seguir casos com aquests i no pren les mesures suficients.»

Biel Company amb membres del PP autonòmic i de Formentera

El nou president del PP de Balears, també ha criticat els contractes que el Consell de Formentera va signar amb l’empresa Regio Plus Consulting, de Jaume Garau, per valor de més de 104.000 euros en les 8 col·laboracions realitzades des de 2014. Segons ha explicat Company, els estudis realitzats per aquesta empresa «deixen molt que desitjar» i que no entén «que es paguin 17 o 18 mil euros per uns estudis repetitius». Diu que són contractes que «no fan bona olor» i que com a Partit Popular volen analitzar a fons els estudis encarregats pel Consell. Critica, a més, que la institució insular «no té transparència» perquè, diu, no els facilita la informació dels contractes amb Garau.

La visita de Biel Company a les Pitiüses ha seguit al vespre. S’ha desplaçat a Eivissa on també s’ha reunit amb els afiliats del seu partit.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here