Els cursos de català ja compten amb 210 alumnes inscrits

Els cursos han començat a mitjans d'octubre i preparen als alumnes per a les proves oficials convocades per la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears previstes per al mes de gener de 2020

803
Cursos de Catalán en Formentera / imagen de archivo
Publicidad

L’àrea de Política Lingüística del Consell de Formentera i del seu Servei d’Assessorament Lingüístic, ha finalitzat el període d’inscripcions del primer mòdul dels cursos de català per a persones adultes. En total, enguany s’han inscrit 210 persones en algun dels cinc nivells i grups que ofereix el SAL (tres grups d’A2, dos de B1, dos de B2 i dos de C1 i C2, conjunts) amb grups de matí, tarda i nit.

Aquests cursos, que han començat a mitjans d’octubre, preparen per a les proves oficials convocades per la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears previstes per al mes de gener de 2020.

La consellera de Política Lingüística, Raquel Guasch, ha destacat que «des del Consell es dóna molta importància a la formació perquè és l’avantsala de l’extensió de l’ús». «Estem molt contents per la resposta de la gent”, ha assegurat.

Publicidad

Així, cal destacar que el nivell amb una inscripció més nombrosa és, a banda de l’A2 (nivell inicial), el B1, que agrupa un perfil d’alumnat que s’ha iniciat en l’aprenentatge de la llengua i que, una vegada ha superat la prova oficial de l’A2, hi continua.

Publicidad