Comença l’horari d’hivern a l’aparcament regulat de Formentera

A partir de demà divendres 1 de novembre s'inicia l'horari d'hivern a les zones d’aparcament regulat de la Savina, Sant Francesc i Sant Ferran, mentre que as Pujols es deixa d’aplicar la zona blava fins a la propera temporada turística

Aparcament regulat

A partir de demà divendres 1 de novembre s’inicia l’horari d’hivern a les zones d’aparcament regulat de la Savina, Sant Francesc i Sant Ferran, mentre que as Pujols es deixa d’aplicar la zona blava fins a la temporada vinent turística, segons ha informat avui l’àrea de Mobilitat del Consell. Fins a l’1 de maig, l’horari regulat s’estableix de dilluns a dissabte de 09,00 a 14.00 hores i de 16,00 a 20.00 hores. Els diumenges i festius l’aparcament serà lliure.

Així, els vehicles podran romandre aparcats a la zona blava fins a tres dies seguits, en lloc d’un dia com succeeix amb l’horari d’estiu. Pel que fa a la zona verda, sols hi poden aparcar els vehicles autoritzats durant un màxim de 3 dies, excepte els residents de la Savina acreditats, que poden estacionar-hi els seus vehicles fins a 15 dies, com ja passa a l’estiu.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here