Estabilitzat l’incendi forestal declarat a s’Estufador

El foc ha afectat una hectàrea de pinar i bosc baix i s’han hagut de desallotjar 14 habitatges de la zona

Incendi Estufador Foto: Ibanat

L’ Ibanat ha donat per estabilitzat a les 14 hores l’incendi forestal que s’havia declarat aquest matí a les 10.30 hores a la zona de s’Estufador, a la Mola. A conseqüència del fort vent de llebeig que ha bufat durant tot el matí i a causa de la proximitat d’habitatges l’incendi ha assolit el nivell 1 i ha hagut de ser necessària la intervenció dels mitjans aeris per sufocar les flames.

En les tasques d’extinció de l’incendi forestal han actuat a més dels efectius dels bombers de Formentera i de Protecció Civil, personal de l’Ibanat. En concret han actuat a la zona dos helicòpters, 10 brigadistes, un agent de medi ambient i dos tècnics.

Pel que fa als mitjans locals, actualment hi ha una dotació de 6 bombers del Consell, 12 memnbres de Protecció Civil així com efectius de la Policia Local i de la Guàrdia Civil de Formentera.

Per evitar riscos a la població s’ha establert un perímetre de seguretat i han hagut de ser dessalotjats 14 habitatges de la zona.

 

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here