Incendi forestal a la Mola

L'incendi ha baixat a nivell 0 passades les 12 del migdia però el foc encara està actiu. Estan actuant a la zona dos helicòpters, 10 brigadistes, 1 amas i dos tècnics a més dels efectius dels bombers de Formentera i de Protecció Civil

854
Vehicle dels bombers al camí des Ram Foto: Arxiu
Publicidad

Aquest matí s’ha declarat un incendi forestal de nivell 1 a la Mola, en concret a la zona de s’Estufador.

Actualment efectius dels bombers de Formentera i de l’Ibanat a més del cos de voluntaris de Protecció Civil estan a la zona actuant per tractar d’aturar les flames. En concret, segons informa l’Ibanat, estan actuant a la zona dos helicòpters, 10 brigadistes, un agent de medi ambient i dos tècnics.

El fort vent que bufa de llebeig està dificultant les tasques d’extinció de l’incendi forestal. A més l’orografia del terreny dificulta l’accès als equips d’emergències que ha hagut de demanar el suport dels mitjans aeris.

Publicidad
Incendi a s’Estufador Foto: Ibanat

L’incendi ha baixat a nivell 0 passades les 12 del migdia però encara està actiu. A conseqüència de les flames s’han hagut de desallotjar  diferents habitatges de la zona i s’ha habilitat un perímetre de seguretat per evitar riscos a la població.

Es desconeixen encara les causes que han originat el foc però les primeres hipòtesis apunten a una foguera que hauria estat encesa aquesta matinada per un grup de migrants que haurien arribat en una pastera a la nostra illa.

Publicidad