150 persones es concentren a Formentera per protestar contra la sentència del Suprem

Unes 150 persones s'han concentrat avui a la plaça de Sant Francesc per rebutjar la sentència del Suprem Foto: David Setbetes

Unes 150 persones s’han concentrat aquesta nit a la plaça de la Constitució de Sant Francesc per mostrar el seu rebuig a la sentència del Tribunal Suprem que s’ha conegut avui de manera oficial i que determina importants penes de presó pels polítics catalans que han participat en el procés.

En la concentració portada a terme aquesta nit a Sant Francesc i convocada pel CDR de Formentera a través de les xarxes socials el públic assistent ha encès espelmes i ha col·locat pancartes en contra de la sentència judicial. En concret una d’aquestes pancartes reivindicava l’ànim de mobilització de la gent i titllava la decisió judicial de farsa: «No ens aturaran, ni muntatges policials, ni farses judicials».

El públic concentrat a Sant Francesc ha escrit pancartes i ha encès espelmes en solidaritat amb els polítics catalans empresonats  Foto: David Setbetes

En la concentració d’aquesta tarda no han faltat tampoc les senyeres estelades ni els llaços grogs i el públic concentrat ha acabat l’acte cantant «Els segadors».

La sentència judicial dictada avui pel Tribunal Suprem acorda penes de privació de llibertat i inhabilitacions dels polítics catalans que van dels 9 fins als 13 anys de presó.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here