‘A la cinco de la tarde’ allarga el període de visites

Els turistes i residents de l'illa podran gaudir de la mostra de pintures situada a l'espai cultural de Sa Senieta de sant Francesc fins a finals d'aquest mes d'agost

L'artista Michel Moufee a Sa Senieta

L’exposició del pintor belga resident a Formentera Michel Moufee ‘A las cinco de la tarde’ que s’exposa a l’espai cultural de Sa Senieta de Sant Francesc obrirà les seves portes fins al dia 31 d’agost, segons ha informat el Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura.

La institució insular ha decidit allargar el període de visites d’aquesta exposició fins a finals de mes en lloc de fins al 17 d’agost, com estava previst inicialment amb l’objectiu que turistes i residents que no hagin vist la mostra encara tinguin l’oportunitat de fer-ho.

La mostra titulada ‘A las cinco de la tarde’ recull 20 pintures abstractes que segons l’autor representen els afusellats del franquisme a Formentera, entre altres històries.

Michel Moufee va néixer a Brussel·les en 1957 i resideix entre la Mola, Bèlgica i França i està representat per les galeries Axel Vervoordt Gallery, Belgium & Hong Kong.

L’horari de visites de l’exposició segueix sent el mateix i les persones interessades la poden visitar d’11,00 a 14.00 h i de 18,00 a 20.00 h de dilluns a dissabte, el diumenge roman tancada.

Algunes de les obres de Michel Moufee que es poden veure a l’exposició A las cinco de la tarde

Espai cultural

Sa Senieta, l’espai on hi ha instal·lada aquesta exposició, és propietat del Consell de Formentera, però els usos estan cedits al Govern balear, administració que ha acceptat la proposta de Michel Mouffe per a fer aquesta mostra abans que es facin les obres per a convertir aquesta antiga casa pagesa en seu central del futur Museu de Formentera.

L’activitat cultural, organitzada pel Consell de Formentera i la Conselleria de Cultura del Govern balear romandrà en aquest enclavament fins a finals d’aquest mes d’agost.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here