Petit incendi a la carretera de la Mola

Una llosca sembla ser la causa d'un petit incendi que s'ha declarat aquesta tarda a la carretera de la Mola i que ha afectat uns 50 m² de rostolls aproximadament

Zona on s'ha originat el foc. Foto: Jose Alcaraz

A primera hora d’aquesta tarda, al voltant de les 15 hores, s’ha declarat un petit incendi al costat esquerre de la carretera que condueix al far de la Mola, la PM-820, molt a prop de la zona afectada per l’anterior incendi produït per una espurna als puntals d’electricitat. Encara falta confirmar l’origen del foc però tot apunta que la causa ha estat una llosca encesa que ha estat llançada des d’un vehicle.

En un primer moment un veí de Formentera ha actuat amb un extintor per controlar les flames i després de donar l’avís a l’112 una avioneta de l’Ibanat s’ha desplaçat d’immediat a la zona de l’incendi i, segons els testimonis presencials ha fet dues descàrregues d’aigua.

Minuts més tard han arribat efectius dels Bombers i de Protecció Civil de Formentera i han actuat per refredar la zona.

Encara falta determinar la superfície total afectada però es calcula que es tracta d’una àrea petita de devers uns 50 m².

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here