Arriba una nova pastera a la platja de Migjorn amb 14 immigrants

La pastera ha arribat aquest matí a la platja de Migjorn amb 14 ocupants. 11 d'ells han estat detinguts a Formentera i 3 tres més han aconseguit arribar al port d'Eivissa on han estat detinguts. D'entre els 14 ocupants hi ha un menor d'edat

1052
Moment en el que 4 dels detinguts eren traslladats a Eivissa
Publicidad
Compartir

Una nova pastera ha arribat aquest matí a la platja de Migjorn amb 14 ocupants de nacionalitat algeriana, d’entre ells un menor d’edat, segons ha confirmat la Delegació del Govern.

D’entre els ocupants de la pastera tres d’ells ja havien aconseguit agafar un ferri i arribar a Eivissa on han estat detinguts poc després al port eivissenc. La resta dels ocupants, els 11 restants, han estat detinguts a Formentera amb la col·laboració de la Policia Local de Formentera i han estat traslladats en diferents viatges a l’illa d’Eivissa.

Els detinguts han estat traslladats a Eivissa en diferents viatges

El director insular de l’Administració General de l’Estat a Eivissa i Formentera, Enrique Sánchez, ha confirmat a Formenteraavui.com que les detencions s’han produït amb el suport dels efectius de la Policia Local de Formentera i ha agraït especialment la col·laboració prestada entre els cossos de seguretat. «Ressaltar la col·laboració de la Guàrdia Civil amb la Policia Local de Formentera, i també agrair el suport de les navilieres que fan els trajectes entre Eivissa i Formentera que també han col·laborat molt amb la Guàrdia Civil facilitant els desplaçaments dels detinguts», ha explicat Sánchez.

Publicidad

Aquesta pastera que ha arribat a Formentera se suma a una altra arribada també avui a l’illa d’Eivissa, a Cala Olivera, a Santa Eulària, amb 11 ocupants més que també han estat detinguts. En total 25 ciutadans han arribat avui a les costes de les Pitiüses de forma irregular.

En total 25 immigrants han arribat avui a les costes Pitiüses de manera irregular

Aquesta és la segona pastera que arriba a Formentera durant aquesta setmana, ja que dilluns passat va arribar una altra embarcació a Migjorn amb 9 passatgers que varen ser detinguts pels cossos de seguretat.

Publicidad