Baixa l’ocupació hotelera a Formentera un 3,5 per cent al juliol

Mentre que l'ocupació hotelera segueix baixant a Formentera, a Eivissa puja lleugerament

877
Turistes a la platja. Imatge d'arxiu
Publicidad
Compartir

Formentera ha registrat una baixada de l’ocupació hotelera del 3,5 per cent, segons les dades facilitades avui per la Federació Hotelera d’Eivissa i Formentera. En concret, l’ocupació dels establiments hotelers es va situar durant el passat mes de juliol en el 83,79 per cent, tres punts per davall de la registrada el juliol del 2018 que va ser del 86,79 per cent.

Amb tot el que portem de temporada, Formentera ha registrat un descens de l’ocupació hotelera de gairebé un 8 per cent, concretament un 7,88 per cent, el que representa que els establiments hotelers de l’illa han aconseguit omplir de mitjana poc més del 70 per cent de la seva capacitat total.

Davant un mes de maig bastant fluix, els pròxims mesos de setembre i octubre seran determinants per establir els resultats finals de la temporada que en funció de l’ocupació poden millorar les xifres globals o seguir amb el procés de baixada.

Publicidad
Publicidad