El Consell renova el conveni amb Formenterers Solidaris

El Consell de Formentera ha signat un conveni amb Formenterers Solidaris per seguir endavant amb els seus projectes solidaris per al 2019

Signatura conveni amb Formenterers Solidaris Foto: CIF

La presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, i la presidenta de l’ONG Formenterers Solidaris, Maria Costa varen signar ahir un conveni de col·laboració entre el Consell de Formentera i l’ONG formenterera per a l’execució de projectes de cooperació per a l’ajuda al desenvolupament de països en vies de desenvolupament, així com per la creació d’activitats de sensibilització i assistència social bàsica a Formentera per a l’any 2019. El conseller de Benestar Social, Rafael Ramírez, i la secretària de l’ONG, Teresa Costa, també varen assistir a la signatura.

Amb aquest acord l’ONG Formenterers Solidaris es compromet a fer una elaboració i gestió de projectes de cooperació i desenvolupament a països en vies de desenvolupament així com a l’organització de ponències, taules rodones, fòrums, exposicions o conferències. També finançarà despeses derivades de l’equipament, material i subministrament propis per al funcionament regular de l’ONG. Així mateix es compromet a organitzar campanyes de recollida de productes i sous per enviar a llocs necessitats, gestionar bonificacions d’alimentació concedits pel Consell Insular de Formentera i fer accions de suport i ajuda a les persones amb més necessitats socials de l’illa de Formentera.

El Consell de Formentera subvencionarà les activitats i despeses de l’ONG Formenterers Solidaris per a donar compliment a aquest conveni amb 3.000€. El conveni se signa amb caràcter anual.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here