El vent tomba dos pins al camí de Punta Rasa

Els bombers de Formentera han hagut d'intervenir per retirar els arbres caiguts que obstaculitzaven el pas del camí de Punta Rasa

Els bombers retiren un pi caigut al camí de Punta Rasa

Els bombers del Consell de Formentera han fet avui una actuació de retirada d’arbres que havien caigut enmig d’un camí de la zona de Punta Rasa (Cala Saona) a causa del vent, segons ha informat el Consell de Formentera en un comunicat.

Segons expliquen des de la institució municipal, a les 12.10 hores els bombers de Formentera han rebut un avís de l’112 per caiguda d’un arbre al mig de la via, un fet que impedia el pas de vehicles. Un cop desplaçs fins el camí de Punta Rasa, els bombers han retirat dos pins caiguts, que estaven cremats a causa d’un incendi que va afectar la zona a l’estiu del 2017. Aquest servei ha finalitzat a les 13.10 del migdia i el camí ha quedat obert de nou a la circulació.

Comentarios

comments

Supermercats de Formentera, Supermercat La Savina, Es Basic, supermercadoonilne.com

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here