Controlat l’incendi declarat a la Mola

Els efectius de terra han aconseguit aturar les flames passades les 23 hores

Imatge incendi

Passades les 23 hores ha quedat controlat l’incendi forestal que s’havia declarat gairebé una hora abans al costat del far de la Mola. La ràpida intervenció dels bombers de Formentera, Protecció Civil, Policia Local i Guàrdia Civil ha possibilitat que en un temps escàs s’hagi pogut aturar l’avanç de les flames que a causa del fort vent s’anaven desplaçant amb molta virulència.

Encara falta confirmar la superfície afectada però tot apunta que les flames s’haurien estès per una zona de bosc baix i matolls d’unes dos hectàrees.

Sembla que una espurna dels cables d’electricitat que passen per la zona ha estat el detonant de l’incendi, tot i que aquesta hipòtesi encara està per confirmar. Alguns dels veïns de la zona de la Mola han apuntat a FormenteraAvui que havien vist com moments abans de l’incendi saltaven espurnes dels cables elèctrics, en concret d’una estesa aèria que alimenta el far de la Mola.

Els efectius desplaçats a la zona segueixen treballant per refredar l’àrea cremada i evitar que les flames reprenguin de nou.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here