Nit Jove a Sant Francesc

El tío de la careta, McKea i Zoocreative varen protagonitzar ahir la darrera nit de concerts de Sant Jaume

1349
Actuació del grup El tío de la careta Foto: CIF
Publicidad
Compartir

La plaça de la Constitució de Sant Francesc va aplegar ahir la darrera nit de concerts amb motiu de la celebració de les festes de Sant Jaume d’enguany. La formació de música urbana de València McKea va ser la primera a pujar a l’escenari. La jove cantant de hip hop McKea va mostrar al públic assistent les seves habilitats musicals en el món del rap.

McKea

La nit jove va seguir després amb les actuacions de la companyia de dansa urbana de Lleida, Zoocreative i finalment el grup El tio de la careta va tancar la nit de concerts. Aquesta formació també de València va interpretar els temes del seu darrer treball musical amb una combinació del millor rock, reagge, funky i Ska.

Les activitats per celebrar les Festes de Sant Jaume conclouen aquesta tarda a partir de les 19.30 hores amb una exhibició de Natació Sincronitzada a la piscina del Poliesportiu Antoni Blanc de Sant Francesc i amb un nou concert de Jazz a la plaça que comptarà amb convidats especials, a partir de les 22 hores.

Publicidad
Publicidad