Nit de concerts a Formentera

Andrea Motis Trio i la formació catalana Sopa de Cabra van pujar ahir a l'escenari per celebrar les Festes de Sant Jaume

1546
Actuació de Sopa de Cabra
Publicidad
Compartir

La música ha tornat a ser enguany un dels plats forts de les Festes de Sant Jaume. Ahir a la nit dos grups de luxe van pujar a l’escenari per fer gaudir el públic assistent. En primer lloc va ser el torn del grup Andrea Motis Trio, liderat per aquesta jove trompetista, saxofonista i cantant que va omplir de bones vibracions musicals la plaça de Sant Francesc.

Ja passades les 12 de la nit, la formació catalana Sopa de Cabra va seguir omplint de bona música l’escenari i va fer ballar al públic fins passades les 2 de la nit. Aquest grup de Girona liderat per Gerard Quintana no va defraudar al públic formenterer que va poder escoltar en directe els temes més coneguts d’aquesta banda de rock en català. Cançons ja mítiques d’aquesta formació com Camins o L’empordà van tornar a sonar una vegada més a Formentera.

La banda musical Sopa de Cabra va pujar a l’escenari per tornar a cantar les cançons de sempre

L’oferta musical no acaba i avui a partir de les 22.30 hores està prevista una nova nit de concerts a Sant Francesc amb la celebració de la Nit Jove que comptarà amb les actuacions del grup de música urbana MCKea, la companyia de dansa urbana ZOOCREATIVE i el grup de Rock, Funky i Ska El tio de la Careta.

Publicidad
Publicidad