Detingut un home a Sant Ferran amb 10 grams de cocaïna

Durant la primera setmana de juliol els agents de la Policia Local de Formentera ha aixecat també 43 actes per venda ambulant

1234
Dependències de la Policia Local de Formentera
Publicidad

La Policia Local de Formentera va detenir ahir a la nit a un home acusat d’un presumpte delicte contra la salut pública, segons ha informat avui el Consell de Formentera en una nota de premsa. Els agents es trobaven realitzant el servei nocturn de prevenció i seguretat de la població de Sant Ferran juntament amb el component caní K-9. Els policies varen observar a un individu que al veure-los es va posar nerviós i va intentar fugir. Els policies varen fer un registre al sospitós amb el component caní que va marcar positiu. Se li varen interceptar 10 grams de cocaïna i 400€ en metàl·lic. El sospitós, de nacionalitat marroquina i 32 anys d’edat, va ser detingut i posteriorment se li va traslladar a les dependències de la Guàrdia Civil.

Venda ambulant

D’altra banda, la Policia Local realitza de manera periòdica durant els mesos de temporada alta actuacions de control i vigilància a les platges de l’illa per lluitar contra la venda ambulant. Durant la primera setmana de juliol els agents ha aixecat 43 actes, totes relacionades amb la venda ambulant, de fet 39 han estat aixecades per haver detectat persones que feien aquesta pràctica, 2 per haver trobat material i productes destinats a la venda ambulant, i les 2 darreres per haver trobat a una persona dedicada a la venda ambulant en zona de regeneració dunar amb accés restringit dins del Parc Natural de les Salines d’Eivissa i Formentera. Aquestes darreres 2 denúncies seran remeses al Govern balear.

Publicidad

En total la Policia Local ha decomissat gairebé 1.000 productes, dels quals 415 han estat peces de fruita, i més de 200 peces de roba.

Publicidad