Detingut un home a Formentera per un delicte contra la salut pública i atemptat a l’autoritat

El detingut es va resistir a l'autoritat i va empènyer a un agent tirant-lo a terra

Material confiscat per la Policia Local

La Policia Local de Formentera ha informat avui que el passat dilluns, dia 8 d’abril, es va detenir a una persona acusada d’haver comès presumptament un delicte contra la salut pública i d’haver atemptat contra l’autoritat.

Segons explica la nota de premsa, els fets varen succeir en un control rutinari a la zona de ses Bardetes, quan els agents de la Policia Local varen donar l’alt a una persona que respon a les sigles M.L.R.Y. de 28 anys i de nacionalitat colombiana.

El detingut es va resistir a l’autoritat i va empènyer a un agent tirant-lo a terra, el Policia Local va patir ferides de caràcter lleu. Al presumpte agressor se li varen confiscar 45 grams d’haixix i 1 gram de marihuana així com 1.031 € i 31 dòlars americans.

L’acusat ha passat a disposició judicial.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here