GxF, PSOE i EU presenten la candidatura de Sílvia Tur al Parlament

La candidatura de la coalició està encapçalada per Sílvia Tur de GxF i l’acompanyen Antonio J. Sanz, del Partit Socialista, i Vanessa Díaz, d’EU

La diputada per Formentera Silvia Tur

Gent per Formentera, PSOE i Esquerra Unida han arribat a un acord per presentar una candidatura conjunta al Parlament de les Illes Balears amb la finalitat de facilitar un Govern que escolti i respecti l’opinió de la pitiüsa menor, expliquen en una nota de premsa les tres formacions polítiques.

La candidatura de la coalició està encapçalada per Sílvia Tur de GxF, diputada del Parlament entre el 2015 i el 2019. L’acompanyen Antonio J. Sanz, del Partit Socialista, i Vanessa Díaz, d’EU. En cas que aquesta candidatura progressista rebi el suport majoritari, Sílvia Tur s’integrarà al grup mixt del Parlament.

El programa que sustenta l’acord es basa fonamentalment en tres eixos: insularista, social i mediambiental que s’acabarà de definir en un grup creat a aquest efecte.

Els tres partits han qualificat aquest acord com un acte de responsabilitat de totes les forces progressistes de l’illa. Així mateix, han destacat la importància d’aquest pacte per seguir defensant la veu de formentereres i formenterers a l’hora de la presa de decisions que tenen una important repercussió en la sostenibilitat del territori i l’economia de Formentera.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here