Torna una nova edició del cicle d’espectacles Inhòspit

El 8, 9 i 10 de maig arriba a Formentera la segona edició d'Inhòspit, la mostra de noves dramatúrgies, organitzada per Espai F amb col·laboració de les conselleries de Cultura i Turisme, que se celebrarà durant tres dies a la Mola el proper mes de maig

708
Presentació del Festival Inhòspit a la casa del poble de la Mola Foto: CIF
Publicidad
Supermercats de Formentera, Supermercat La Savina, Es Basic, supermercadoonilne.com

La consellera de Cultura, Susana Labrador i els representants del col·lectiu cultural ESPAI F, Miquel Costa i Manolo de Oya, han presentat avui a la Casa del Poble el programa «Inhòspit» d’aquest 2019. El 8, 9 i 10 de maig arriba a Formentera la segona edició d’Inhòspit, la mostra de noves dramatúrgies, organitzada per Espai F amb col·laboració de les conselleries de Cultura i Turisme, que se celebrarà durant tres dies a la Mola el proper mes de maig.

El programa d’aquesta segona edició inclou 9 espectacles de nou companyies diferents de: Formentera, Eivissa, Catalunya, País Basc, Itàlia i Gal·les. Un cartell local, nacional i internacional de luxe, amb propostes de dansa, teatre i performance, totes elles per a públic familiar.

Tallers i apropament a l’escola

Publicidad

Enguany el cartell també inclou dos tallers de formació escènica, impartits per dues de les companyies convidades, i un concert de cloenda. A més, com a novetat aquesta mostra de noves dramatúrgies faran cada dia al matí un assaig general davant els boixos de l’escola de la Mola.

Aquest festival, realitzat en el marc del projecte sociocultural de la Casa del Poble de la Mola, es realitza anualment amb l’objectiu de dinamitzar social, cultural i també econòmicament el poble de la Mola, a Formentera. Les propostes, en els seus escenaris a l’aire lliure que seran el Bosc de les escoles, el Molí den Botigues, la plaça del Pilar i el pati de la Casa del Poble de la Mola es podran veure els dies 8, 9 i 10 de maig, a les 18, 19 i 21 h. El lloc de trobada és la Casa del Poble. Les inscripcions als tallers s’han de realitzar enviant un correu a: casadelpobledelamola@gmail.com.

Publicidad