Gent per Formentera començarà a reunir-se amb les Associacions de Veïns de l’illa

Les reunions serviran per compartir propostes de millora i escoltar les necessitats dels residents a les poblacions i veïnats de l’illa

La secretària general de GxF, Susana Labrador amb Jaume Ferrer, Silvia Tur i Alejandra Ferrer

La formació política Gent per Formentera ha informat avui en un comunicat de premsa que iniciarà el proper dilluns una roda de trobades amb les associacions de veïns per compartir propostes de millora i escoltar les necessitats dels residents a les poblacions i veïnats de l’illa.

Així, segons GxF,  entre la setmana vinent i inicis de la següent s’han programat diverses reunions, obertes a la participació de tothom, amb les AA/VV des Caló, Sant Ferran, es Ca Marí, la Savina, es Pujols, la Mola i Sant Francesc i ses Bardetes. La primera d’aquestes trobades tindrà lloc el proper dilluns al restaurant Can Pasqual des Caló a partir de les 20 h.

La secretària general de la formació, Susana Labrador, ha destacat que “després de les Jornades de Participació i la feina feta en els grups de treballs, hem iniciat les trobades amb vesins, col·lectius i associacions”.

Labrador ha remarcat la importància que té per a GxF  “conèixer l’opinió i les peticions de les vesines i vesins dels nostres pobles cara a que les seves aportacions ens permetin complementar les propostes que enllestiran el nostre programa electoral”. Així mateix, ha fet una crida a tothom qui ho vulgui a participar d’aquestes trobades, de les que n’espera que sorgeixin propostes que ajudin a enriquir el programa i “incidir en la millora de la qualitat de vida dels residents a Formentera”.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here