Reconeixement als millors esportistes de l’any en la gala de l’esport

La gala de l'esport celebrada ahir al cinema municipal de Sant Francesc va fer un reconeixement als millors esportistes i entitats esportives del 2018. La naviliera Trasmapi, el club de bàsquet Formentera, Juan Zapateria, Andrea Romero i Alex Buchau figuren entre els guardonats

Gala Esports Formentera 2018-010219 Foto CIF

Ahir de nit es va celebrar a la Sala de Cultura (Cinema) la Gala de l’Esport 2018 de Formentera. Un acte amb el qual es va voler reconèixer i premiar els mèrits de les persones, associacions, club esportius i entitats privades que, en l’àmbit de l’illa de Formentera es dediquen a l’esport.

Els guardons que es varen entregar han estat el de millor entitat col·laboradora de 2018 patrocinadora, que ha estat per la naviliera Trasmapi, per donar suport a les entitats esportives de Formentera. El reconeixement es va fer per la seva col·laboració en l’organització i promoció dels esdeveniments esportius de la nostra illa i per la seva ajuda constant a les escoles esportives de Formentera.

El reconeixement al millor club esportiu, va ser pel Club Bàsquet Formentera, per la incansable implicació de l’entitat i els seus dirigents en el foment dels valors ètics i la formació a través de l’esport, per fomentar i promocionar l’esport femení a Formentera i per fomentar l’esport inclusiu de les persones amb necessitats especials.

El Premi a la trajectòria esportiva es va atorgar a Juan Zapateria “Zapa”. Aquesta distinció s’ha donat per l’esforç personal de tota una vida competint i practicant l’esport en diferents disciplines, pel foment de l’esport a Formentera i pels anys que porta donant suport al món esportiu de forma altruista. Entre l’any 1983 i 1987 Juan Zapateria va ser regidor de Cultura i Esports i s’ha premiat la seva trajectòria com esportista, dirigent, i organitzador incansable de proves i per fomentar els valors de l’esforç, la constància, la implicació i el respecte cap als altres.

El premi a la millor esportista de la temporada 2018 va ser per Andrea Romero. L’atleta ha estat campiona d’Espanya de 1.500 metres llisos de pista coberta, ha estat la 1a classificada al campionat d’Espanya de cros per clubs i va obtenir la 41 posició al campionat d’Europa de cros i ha estat la primera classificada a la millor marca absoluta balear als 3.000 metres llisos.

Finalment, en aquesta edició dels premis el jurat, compost per representants de les diferents entitats esportives i dels grups polítics amb representació al Ple del Consell, ha atorgat la distinció especial a un esportista de Formentera, amb una llarguíssima trajectòria en el món de la vela, que segueix competint activament i que en aquest any 2018 ha aconseguit el Campionat del Món absolut de la classe Raceboard, el regatista Alex Buchau.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here