El PP de Formentera demana una línea directa de transport escolar entre Sant Ferran i Sant Francesc

La formació també reclamarà que s'insti al Govern balear a millorar les línies de transport escolar ja existents per reduir l'elevada durada dels trajectes

Partit Popular i Compromís a una sessió plenària del Consell de Formentera

El PP de Formentera sol·licitarà al ple de gener, previst per demà de matí, la tramitació d’una línia directa de transport escolar entre Sant Ferran i Sant Francesc. Així mateix se sol·licitarà també la millora de les línies de transport escolar ja existents.

Segons expliquen els populars en una nota de premsa, actualment els escolars de Sant Francesc i voltants que van al CEIP Sant Ferran de Ses Roques, cada vegada més, han de fer el trajecte de tornada a casa passant per la parada establerta a Es Cap. “Aquest desviament fa que els escolars arribin a les seves cases al voltant de les 14.30 o fins i tot més tard, quan en realitat el trajecte entre l’escola de Sant Ferran i el nucli de Sant Francesc té una durada de 5 minuts aproximadament”.

El PP de Formentera recorda que les competències en matèria de transport escolar depenen de la Conselleria d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears.
A més de la problemàtica d’aquesta línia en concret, hi ha a més altres línies de transport escolar que estan afectades pel mateix motiu. Per tot això, els populars demanaran demà en Ple, la tramitació de la línia directa de transport escolar entre els nuclis de Sant Francesc i Sant Ferran, així com la millora de les línies escolars ja existents, tal com es va acordar amb la resta de grups en les comissions informatives.

D’altra banda, tal com ja varen anunciar dies enrere, la formació també demanarà que s’insti el Govern central a modificar el projecte de pressupostos de 2019 a fi d’augmentar la partida destinada a la millora de les carreteres de Formentera.

Així mateix, demanarà, entre altres qüestions, quines gestions ha fet el Consell de Formentera i el seu president, membre del consell d’administració d’Autoritat Portuària, per a la defensa dels treballadors de la marina del Port de la Savina que fins ara gestionava Formentera Mar i la seva possible subrogació per part de la nova concessionària.
Una altra de les preguntes consistirà a conèixer quins terminis té el Consell per a la licitació de la nova contracta de neteja i recollida de residus i quan acaba l’actual així com quantes pròrrogues s’han dut a terme.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here