El CDR de Formentera se solidaritza amb els presos polítics de Catalunya

26 membres del CDR Formentera varen escriure diumenge "Llibertat preses polítiques" a la platja de Migjorn

Acció portada a terme pels membres del CDR de Formentera

Diferents integrants del Comitè de Defensa de la República de Formentera (CDR) varen portar a terme diumenge de matí una acció reivindicativa a la platja de Migjorn en solidaritat amb els presos i les preses polítiques de Catalunya.

Un total de 26 membres varen escriure LLIBERTAT PRESES POLÍTIQUES a la sorra amb fulles de posidònia morta i, acabada l’acció, varen tornar a deixar la posidònia allà on era.

Aquesta acció portada a terme pel Comitè de Defensa de la República de Formentera serveix per donar suport a tothom que lluita per la república catalana. Des del CDR Formentera apunten que tenen la intenció de seguir portant a terme mobilitzacions de suport als polítics presos. “Tenim la intenció de seguir mobilitzant-nos en suport dels presos i les preses, dels exiliats i les exiliades, i de tothom que lluita per la república”, apunten en un comunicat els dirigents de CDR Formentera.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here