Formentera celebra el naixement de Pompeu Fabra

L'Obra Cultural Balear de Formentera ha organitzat dues xerrades i un concert per celebrar els 150 anys del naixement de Pompeu Fabra

Cartell d'activitats en Homenatge a Pompeu Fabra

L’Obra Cultural Balear de Formentera ha organitzat aquesta setmana diferents actes per commemorar els 150 anys del naixement del lingüista i gramàtic Pompeu Fabra, conegut per ser el creador de la normativa moderna de la llengua catalana.

La primera de les activitats organitzades serà aquesta tarda a partir de les 20 hores a la Biblioteca Marià Villangómez de Sant Francesc. Es tracta de la xerrada que portarà a terme el director de la Institució de les Lletres Catalanes, Joan-Elies Adell amb el títol “Pompeu Fabra i l’escriptura literària”.

Demà passat, dia 17 d’octubre també a la biblioteca Marià Villangómez de Sant Francesc i a partir de les 20 hores, el professor, escriptor i polític eivissenc Bernat Joan oferirà la xerrada “Vigència de l’obra de Pompeu Fabra”.

Ja finalment, el dissabte 20 d’octubre a partir de les 18 hores el Centre Antoni Tur “Gabrielet” de sant Francesc aplegarà un concert del cantautor valencià Pau Alabajos. El concert servirà com a cloenda per tancar aquest homenatge al 150è naixement de Pompeu Fabra.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here