El Consell neteja les restes d’embarcacions afectades pel temporal del cap de setmana

Tasques de Neteja i reflotament embarcacions

El servei de neteja del Consell ha assumit la recollida de les restes d’algunes de les embarcacions que s’han vist afectades pels episodis de mala mar d’aquest passat cap de setmana.

Segons informa el Consell de Formentera en una nota de premsa, des de l’àrea de Medi Ambient, s’està coordinant la neteja de les zones costaneres i de la mar on es troben les restes, evitant així que aquestes es dispersin. Les despeses derivades de la neteja de les restes de les embarcacions efectuades avui pels serveis de neteja del Consell de Formentera es repercutiran als propietaris d’aquestes.

Tasques de Neteja i reflotament embarcacions Foto CIF

Es tracta de quatre embarcacions; la motora Luna, sinistrada la nit de divendres a Punta Pedrera, la golondrina Cormorán i un veler encara no identificat, accidentats a l’alçada de sa Sequi, i el veler Revull, varat a ses Illetes.

Segons explica el Consell Insular, de cara a demà les empreses de rescat contractades pels armadors tenen programats els reflotaments i neteja dels fons marins de les zones afectades. Aquestes inclouen Punta Pedrera, S’Estany des Peix, Cavall d’en Borràs i ses Illetes.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here