Es cremen una furgoneta i 21 motos a la Savina

Incendi a la Savina

El Consell de Formentera ha informat aquest matí que s’ha produït aquesta matinada un incendi al carrer de sa balandreta de la Savina. El foc ha afectat una furgoneta gran i a 21 motos. Gràcies a l’actuació dels bombers s’han pogut salvar del foc unes 60 motos.

En les tasques d’extinció de l’incendi hi han participat Guàrdia Civil, voluntaris de Protecció Civil i Bombers de Formentera amb 3 bombers i 2 camions autobomba.

L’incendi s’ha extingit amb escuma i aigua. S’ha donat pet extingit a les 6,30 i a les 7,20 ha finalitzat el servei. La Guàrdia Civil s’està fent càrrec de les investigacions per determinar les causes del sinistre.

Incendi a la Savina

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here