El Consell habilita un nou local per tramitar el DNI

El nou punt de renovació i tramitació del DNI està ubicat al local del Casal d’Entitats, situat a les dependències de Benestar Social

1004
Casal d'Entitats
Publicidad
Compartir

El Consell de Formentera ha informat aquest matí que s’ha habilitat un nou espai per tramitar la inscripció i/o renovació del DNI a l’illa. El nou lloc se situa al Casal d’Entitats. D’aquesta manera es possibilita que els residents puguin dur a terme aquesta gestió a Formentera, evitant desplaçaments a Eivissa.

Segons expliquen des del Consell, qui hagi de realitzar aquest tràmit, podrà dirigir-se al local del Casal d’Entitats, situat a les dependències de Benestar Social. Prèviament, cal demanar cita prèvia a la prefectura de la policia local de manera presencial o bé trucant al 971 32 22 01. També es pot demanar al web http://www.citapreviadni.es

Publicidad