Formentera atorga 15.000 euros en ajudes a esportistes

El Consell de Formentera ha atorgat 15.000 euros en ajudes a quatre esportistes formenterers, dos especialitzats en windsurf, Sergi Escandell i Mateo Sanz, una en atletisme, Andrea Romero, i una esportista especialitzada en tennis, Gemma Lairón

703
La tennista Gemma Lairón
Publicidad

El Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Esports, ha informat avui que s’han atorgat 15.000 euros  en ajudes a quatre esportistes formenterers especialitzats en windsurf (Sergi Escandell i Mateo Sanz), atletisme (Andrea Romero) i tennis (Gemma Lairón).

Segons ha explicat el conseller d’Esports Jordi Vidal,»l’objectiu d’aquestes ajudes és ajudar a la progressió dels esportistes i possibilitar el seu seguiment en les competicions d’alt nivell estatal i internacional en les que participen». Així mateix, Vidal ha puntualitzat que aquestes ajudes individuals es fan efectives gràcies al conveni de col·laboració signat dies enrere entre el Consell de Formentera i la Fundació Balear de l’Esport.

Sergi Escandell a una de les competicions

Ajudes destinades a material i per sufragar despeses

Publicidad

Aquestes ajudes permetran als esportistes l’adquisició de material tècnic així com el sufragi de part de les despeses de desplaçaments a les competicions on participen i l’assessorament de nutricionistes, psicòlegs esportius, fisioterapeutes i d’altres serveis professionals inherents a la pràctica esportiva d’elit.

Els esportistes, per la seva banda, es comprometen a lluir en la seva indumentària de competició i d’entrenament la publicitat del Consell de Formentera, a col·laborar i assessorar al Consell en el seu programa de valors esportius i a fer referència del patrocini del Consell a les xarxes socials.

Publicidad