Una embarcació xoca contra un illot d’es Freus

La llanxa portava sis passatgers, dos d'ells varen patir ferides greus i varen ser ingressats a la clínica Nuestra Señora del Rosario d'Eivissa i els quatre restants varen ser traslladats a l'Hospital de Formentera amb ferides lleus

Una ambulància esperant al port de La Savina

Una llanxa amb sis passatgers a bord ha xocat aquesta passada nit contra un illot entre Eivissa i Formentera, a la zona d’es Freus. Els fets van succeir al voltant de les 23 hores i els passatgers varen ser rescatats i traslladats al port de la Savina.

Segons informen des de l’IB Salut, quatre dels passatgers que tenen entre 17 i 22 anys, pateixen poli contusions i van ser traslladats a l’Hospital de Formentera amb un pronòstic lleu.

La resta de passatgers, un home de 22 anys, va patir un traumatisme cranioencefàlic de caràcter greu i un altre home de 49 anys també va patir un trauma cranioencefàlic i un trauma facial i van ser traslladats fins a Eivissa en helicòpter amb caràcter greu. Aquests pacients varen ser ingressat a la clínica Vilàs.

Segons l’IB-Salut, els quatre pacients que van ingressar a l’hospital de Formentera amb ferides lleus han estat traslladats per Salvament Marítim fins a l’illa d’Eivissa.

 

 

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here