Primera nit de concerts amb motiu de les Festes de Sant Jaume

Núria Graham, La Iaia i Maico van protagonitzar ahir de nit la primera nit de concerts amb motiu de la celebració de les festes de Sant Jaume

711
Un moment de l'actuació de Núria Graham
Publicidad
Núria Graham va protagonitzar la nit de concerts de les Festes de Sant Jaume d’enguany

La plaça de la Constitució de Sant Francesc va acollir ahir la primera nit de concerts amb motiu de la celebració de les Festes de Sant Jaume d’enguany. El primer grup que va pujar a l’escenari va ser la formació Núria Graham que va sorprendre el públic assistent amb la seva espectacular veu. La cantautora d’origen irlandès i català va interpretar diferents temes en anglès dels seus darrers treballs musicals com Bird Eyes o First Tracks. La seva captivadora veu i les seves lletres sensuals no van deixar indiferent al públic assistent a la plaça.

La Iaia i Maico

Després de l’actuació de Núria Graham va ser el torn de La Iaia i de Maico. En primer terme, el trio osonenc d’indie-folk, La Iaia, liderat per Ernest Crusats i secundat per Jordi Casadesús i Jordi Torrents va fer ballar al públic fins passada la mitjanit.

Publicidad
El grup musical La Laia va ser una de les formacions que va actuar ahir amb motiu de les festes de Sant Jaume

Més tard les actuacions van continuar amb la formació Maico, un grup de Palma de Mallorca que amb la seva música pop i els seus ritmes de rock, soul i techno van acompanyar també fins tard la vetllada musical de Sant Jaume.

Publicidad