Nova jornada de neteja de platges a Formentera

L'associació "Que Celeste" ha organitzat per a aquest proper diumenge 20 de maig una nova jornada de neteja de platges

Que Celeste ha organitzat una nova jornada de neteja de platges a Formentera

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Medi ambient, ha informat mitjançant una nota de premsa que l’associació ecologista “Que Celeste” ha organitzat per a aquest diumenge 20 de maig una nova jornada de neteja de platges.

Jornada de neteja de platges a Formentera

L’activitat, segons informen des del consell, s’iniciarà a les 12.00 hores, as Carnatge, quilòmetre 8,5 senyalitzat a l’entrada, com punt de trobada. Els equips de voluntaris comptaran amb elements de recollida i borses de residus proporcionades pel Consell Insular i el Govern balear. Es recomana dur calçat adequat i gorra o barret, ja que la zona a netejar no té moltes ombres i és força rocallosa.

El material recollit durant la neteja es transformarà posteriorment en element de decoració per al festival que organitza anualment l’entitat.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here