Marcos Contreras anuncia el seu adéu de la SD Formentera en una emotiva roda de premsa

Marcos Contreras ha deixat de ser jugador de la SD Formentera després de 7 temporades en les quals el club ha viscut els seus millors anys esportius. El porter s'acomiada del seu equip i afició en una emotiva roda de premsa

Marcos Contreras, porter de la S.D.Formentera, va tornar a ser l'heroi de l'eliminatòria

REDACCIÓ| El President de la SD Formentera, Xicu Ferrer, i el ja ex porter de l’equip, Marcos Contreras, han oferit en aquest matí de dimecres, 16 de maig, una emotiva roda de premsa on el jugador ha dit adéu al club després de 7 temporades defensant la samarreta roja i negra.

Contreras ha assegurat que no ha set una decisió fàcil: “Crec que ha aribat el moment de posar punt i final al meu cicle en aquest club. Han set dels millors anys de la meva vida com a esportista. Ara fa 7 anys, vaig arribar a Formentera sent un nen i me’n vaig sent un home”.

Entre llàgrimes, Marcos ha agraït al club la confiança que va depositar en ell i ha assegurat portar a Formentera al cor: “Sempre portaré a Formenteera dins meu i tot el que aquesta illa i aquesta afició m’ha donat”.

Pel que fa al seu futur professional, Contreras ha assegurat que de momet no té res tancat i que ara obre la porta a nous reptes esportius.

El President de la SD Formentera, Xicu Ferrer, també ha fet un especial agraïment a Marcos Contreras per la seva professionalitat i fidelitat a l’equip.

A l’acte d’acomiadament, també hi han assistit els seus companys d’equip, directius, ex directius i aficionats, que no s’han volgut perdre aquest moment.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here