Petit incendi a la Mola

Es cremen 10 metres quadrats de bosc a la zona de sa Pujada

Bombers de Formentera

Els bombers de Formentera han hagut d’intervenir aquest migdia per apagar un petit incendi que s’havia declarat a la zona de sa Pujada, a la Mola, concretament al quilòmetre 15, segons han explicat avui fonts del Consell de Formentera. La ràpida intervenció del cos de bombers ha impedit que les flames s’estenguessin i que l’incendi adquirís una major dimensió.

S’han cremat uns 10m2 de bosc Foto CIF

Encara es desconeixen les causes que han provocat aquest foc però podria ser que hagués estat ocasionat per una crema controlada que s’hauria pogut fer molt a prop. La Guàrdia Civil de Formentera investiga les causes d’aquest petit incendi que ha cremat uns 10 metres quadrats de bosc.

Tot i que ja es poden fer cremes controlades, des del Consell de Formentera demanen a la població alerta amb el foc per evitar nous incendis forestals.

La Guàrdia Civil investiga les causes de l’incendi  Foto CIF

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here