El Formentera jugarà contra el Logroñés en Copa del Rei

El Formentera jugarà la Tercera ronda de la Copa del Rei contra un equip mític del futbol nacional; l'U.D.Logroñés, que actualment milita al grup 2 de Segona B. L'eliminatòria serà a partit únic i es jugarà el 20 de setembre a Formentera

La sort ha decidit que la S.D.Formentera jugarà la Tercera ronda de Copa del Rei contra tot un mític del futbol espanyol; U.D. Logroñés.

Els dos conjunts s’enfrontaran en un partit únic que es disputarà el dia 20 de setembre al Camp Municipal de Formentera. L’horari encara queda per definir.

Una alegria pel club formenterer i la seva afició que rebrà a un dels equips històrics del futbol nacional que ha jugat 9 temporades a Primera Divisió entre els anys 1987 i 1997. Actualment, el Logroñés, entrenat per Sergio Rodríguez, milita al grup 2 de Segona B i ocupa la segona posició de la classificació.

Sense cap dubte, El Formentera té per davant una eliminatòria molt complicada contra un equip madur i experimentat en el món del futbol, i haurà de fer valer la seva condició de local per aconseguir superar la 3ª ronda i tornar a repetir la gesta de la temporada anterior contra un equip de Primera Divisió, que recordem, va tocar el Sevilla F.C.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here