Els problemes d’habitatge dificulten els fitxatges de la S.D.Formentera

La S.D.Formentera no pot tancar els nous fitxatges perquè no els pot assegurar un allotjament per l'inici de la temporada i pretemporada

869
Publicidad

 

La directiva de la S.D.Formentera es troba ara mateix immersa en la planificació esportiva per a la pròxima temporada a Segona Divisió B, on hi jugarà per primera vegada en la història del club. Una planificació, però, que es dificulta encara més per la impossibilitat cercar allotjament als jugadors del primer equip que vinguin a fer la pretemporada.

Ara mateix, la plantilla de Tito García Sanjuán és de 13 jugadors, entre les renovacions d’11 homes de la temporada passada i dos nous fitxatges. Segons ha declarat el president de l’entitat esportiva, Xicu Ferrer, encara faltaria «fitxar uns 3 o 4 jugadors experimentats i la resta seran joves futbolistes sub-23 que cercarem la manera perquè vinguin cedits».

Publicidad

Ferrer assegura que el capítol de fitxatges «no està tancat ni molt menys, però sí, no podem formalitzar la fitxa amb els jugadors perquè encara no els podem garantir un habitatge per iniciar la pretemporada, que serà a mitjans del mes de juliol». Afirma que a partir del mes d’octubre és més fàcil trobar una casa, però «ara el difícil és ubicar-los els tres primers mesos de feina que coincideixen amb l’estiu». El President del club afirma que a poc a poc van «sortint coses» però, a hores d’ara, «tenim un problema seriós amb l’habitatge». El cost elevat que demanen per cases a l’estiu fa «que sigui inviable pel nostre pressupost assumir aquests costos».

De moment, estan comunicant als jugadors que tinguin família que «fins al mes d’octubre serà difícil poder oferir-los un habitatge». Des del club asseguren «que en cap moment s’ha plantejat la possibilitat de pujar de categoria encara que la gent ho comenti pel carrer». Ferrer, és conscient que la situació és complicada però confia «en què ho treurem endavant i podrem competir a Segona B que és el nostre somni».

Encara que Formentera sigui un dels llocs més reclamats pel turisme on troben una infinitat d’allotjament durant l’estiu, la realitat pel club és el mateix problema que es repeteix any rere any amb la dificultat d’allotjar als seus jugadors durant tot l’any.

Publicidad
Supermercats de Formentera, Supermercat La Savina, Es Basic, supermercadoonilne.com