Actes de celebració del VI Aniversari del Centre de Dia

El Consell Insular organitza diversos actes per la commemoració del VI aniversari del Centre de Dia. Jornades de portes obertes, xerrades i tallers formen part del programa d'activitats

421
Foto acte V aniversari del Centre de Dia. Font: Premsa CIF
Publicidad

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Benestar Social, informa que entre dimarts 25 d’abril i el 4 de maig es realitzaran els actes de celebració del VI Aniversari del Centre de Dia. L’objectiu d’aquestes jornades és «apropar el servei que s’ofereix en el centre, donar resposta a determinades situacions d’alguns usuaris i els seus familiars, així com crear jornades de germanor entre ells i personal del centre», segons ha explicat la consellera de Benestar Social, Vanessa Parellada.
Jornada de portes obertes
Demà dimarts, dimecres i dijous d’aquesta setmana entre les 11.00 i les 13.00 hores hi haurà jornada de portes obertes al Centre de Dia. Totes les persones de Formentera que vulguin conèixer les instal•lacions així com les activitats que es fan al centre o el servei que donen es poden acostar durant aquest horari.

Xerrades i tallers
I demà dimarts 25 d’abril, entre les 11 i les 12.30 hores a la sala polivalent del Centre de Dia, l’equip Tècnic del Centre de Dia oferirà una xerrada de prevenció de caigudes. Aquesta formació es dóna després que s’hagi constatat que un alt percentatge de les caigudes es donen al domicili. Es facilitaran unes pautes per evitar-les, que moltes vegades impliquen adaptar els habitatges a les noves necessitats dels seus inquilins i al seu estat de dependència.
El dimecres 26 d’abril, entre les 11 i les 12.20 hores a la sala polivalent del Centre de Dia, l’equip Tècnic del Centre de Dia, oferirà un taller de gestió emocional per a cuidadors, una població vulnerable que també necessita ajuda professional per l’alt risc de patir estrès o altres malalties.

Fi de festa
Finalment el pròxim 4 de maig entre les 11 i les 13.00 hores al mateix Centre de Dia es farà un ball commemoratiu del VI Aniversari. Així es posarà el punt final a la celebració del sisè aniversari del centre, una festa de la qual gaudiran usuaris, familiars i el personal del centre.

Publicidad
Publicidad