El Consell de Formentera presenta els comptes amb Regio Plus Consulting

La presentació oficial d'aquests comptes sorgeixen en resposta a les sol·licituds d'informació dels diferents mitjans de comunicació de les Illes Balears. L'empresa Regio Plus Consulting és propietat de Jaume Garau, responsable de la campanya electoral de Més per Mallorca i acusat de signar contractes a dit amb el Govern

978
Consell Insular de Formentera
Publicidad

El Consell Insular de Formentera fa públics els comptes amb l’empresa Regio Plus Consulting S.L., amb qui, juntament el Patronat de Turisme, ha col·laborat fins a 8 ocasions des de l’any 2014 fins a l’actualitat. Les col·laboracions que presenta la màxima institució insular, especificades en concepte i import (IVA inclòs), són les següents:

2014

  • Assistència tècnica a la presentació de projectes de Fons cohesió, 21.719,50€
  • Estudi de qualitat de turisme, 14.157,00€
  • Enquesta satisfacció turisme, 15.609,00€

2015

Publicidad
  • Enquesta satisfacció turisme, 15.609,00€

2016

  • Assessorament tècnic per a la millora del transport marítim, 2.964,50€
  • Assessorament tècnic per al projecte de fondejos, 12.922,80€
  • Assessorament per al projecte de regulació de l’entrada de vehicles, 7.153,50€
  • Enquestes Baròmetre de Satisfacció Turística,14.399,00€

A través d’un comunicat de premsa el Consell Insular vol fer constar que «tots els encàrrecs han estat realitzats amb resultats satisfactoris i de forma diligent.» A més, diu que la presentació oficial d’aquests comptes sorgeixen en «resposta a les sol·licituds d’informació dels diferents mitjans de comunicació de les Illes Balears».

Un interès del qual alguns mitjans s’han fet ressò. L’empresa Regio Plus Consulting és propietat de Jaume Garau, que es va encarregar de la campanya electoral de Més per Mallorca del 2015, i a qui varen acusar de signar contractes a dit amb el Govern balear sense concurs públic. Un revol mediàtic que ha provocat la dimissió de Ruth Mateu com a Consellera de Transparència del Govern, i l’expulsió de Garau del partit ecosobiranista.

Publicidad