Consell i Grup Esportiu Espalmador recuperen la cursa De Far a Far després de tres anys absent del calendari esportiu insular

La data triada per a la prova és el 10 de març i el recorregut té una distància de 26 quilòmetres

394
Vista aérea del faro de la Mola de Formentera / foto de archivo
Publicidad
Compartir

El Consell Insular de Formentera i el Grup Esportiu Espalmador recuperaran enguany la cursa i caminada popular De Far a Far, que uneix els dos fars de l’illa amb una distància de 26 quilòmetres. La data triada per a la prova és el 10 de març.

Aquesta prova esportiva i popular s’havia deixat d’organitzar per l’arribada de la Covid i s’ha recuperat, segons ha explicat el conseller d’Activitat Física i Esport, Hugo Martínez, “per la petició expressa de gran part dels seus participants, així com d’altres persones que havien manifestat el seu interès a participar en una prova d’aquest estil”.

Martínez ha assenyalat que, històricament, la carrera De Far a Far ha tengut sempre menys
corredors que persones caminant, “però enguany esperem augmentar el nombre de corredors ja que comptam amb el suport de Pere Serra i EliteChip, que són els organitzadors de la FART ALL ROUND TRAIL, que té el mateix recorregut que la cursa De Far a Far”.

Publicidad

La participació en la prova entre els dos fars de l’illa serviria d’entrenament per a totes aquelles persones que volguessin competir en FART ALL ROUND TRAIL.

Publicidad