La lingüista Carme Junyent oferirà una conferència a Formentera sobre la situació del català i el llenguatge inclusiu

La conferència és oberta i tindrà lloc el dijous 5 de maig, a les 19.30 hores, a la sala de plens del Consell (al costat del Centre de Dia)

452
Carme Junyent
Publicidad

El Consell de Formentera, a través del Servei d’Assessorament Lingüístic, informa que Carme Junyent oferirà la conferència “El català al 2022. Situació i reptes. La qüestió del llenguatge inclusiu” el dijous 5 de maig, a les 19.30 hores, a la sala de plens del Consell (al costat del Centre de Dia). La conferència és oberta i no cal inscripció prèvia.

Carme Junyent, professora de lingüística a la Universitat de Barcelona i membre fundadora del Grup d’Estudi de Llengües Amenaçades (GELA), és autora d’una àmplia obra sobre la diversitat i la situació de les llengües del món i, a més, ha publicat obres i articles divulgatius sobre el llenguatge inclusiu, una temàtica de molta actualitat. Junyent ha editat i col·laborat en obres que han esdevingut èxits de vendes, com ara El català, la llengua efervescent: 77 visions sobre el terreny (Ed. Viena, 2021), Som dones, som lingüistes, som moltes i diem prou (Eumo, 2021) i El futur del català depèn de tu (La Campana, 2020).

Al març del 2022, Carme Junyet fou designada presidenta del Consell Lingüístic Assessor, un organisme de nova creació integrat al Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya que té per objectiu, entre d’altres, refermar la vehicularitat de la llengua catalana en l’àmbit educatiu.

Publicidad

 

Publicidad