Dissabte se celebrarà la setena edició del triatló Illa de Formentera

Aquest esdeveniment esportiu se celebrarà dissabte de migdia as Pujols i s'emmarca dins el programa 'Descobreix Formentera a l'octubre'

Una de les edicions del Triatló Illa de Formentera Foto: CIF

Aquest dissabte se celebrarà as Pujols la setena edició del triatló Illa de Formentera per les modalitats Sprint i Olímpic. La presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, i la consellera d’Esports, Paula Ferrer, han presentat aquest migdia aquesta cita esportiva.

La modalitat de Sprint (750 m. natació, 20 km bicicleta i 5 km cursa a peu) començarà a les 14.15 hores, mentre que la d’Olímpic (1.500 m. natació, 40 km bicicleta i 10 km cursa a peu) donarà l’inici a les 16 hores.

En la presentació de la prova, Alejandra Ferrer ha mostrat la seva satisfacció per la celebració d’aquest esdeveniment esportiu, que s’emmarca dins el programa ‘Descobreix Formentera a l’octubre’. «Estem molt contents amb aquesta nova edició que va guanyant participació any rere any», ha comentat la presidenta i ha desitjat «als participants i acompanyants que puguin gaudir de l’illa en aquest mes d’octubre tan sensacional a Formentera i que gaudeixin de tots els esdeveniments que hi ha el cap de setmana».

Per la seva banda, la consellera d’Esports ha destacat que les inscripcions, el dia d’avui, superen les 300, «el que suposa més d’un 30% d’augment respecte a l’any passat» i que segueixen obertes al web www.triatlonformentera.com. Paula Ferrer ha agraït «a tots els col·lectius implicats en la col·laboració del desenvolupament de la prova» i ha demanat disculpes per les molèsties que pugui ocasionar la restricció del trànsit durant les hores que duri l’esdeveniment.

En aquest sentit, Manuel Hernández, d’Unisport Consulting, organitzador de la prova, ha assenyalat que es tallarà al trànsit el tram des de l’encreuament de Sa Revista as Pujols, deixant lliure la circumval·lació, des de les 14 a les 15.30 hores per a la prova de Sprint i de les 16 hores fins a fi de la prova en la modalitat Olímpic.

A la presentació de la prova també ha estat present Núria de la Torre, responsable de màrqueting de Trasmapi, patrocinador principal de l’esdeveniment.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here