El Cosmitos perd el seu primer partit de lliga

En el primer encontre jugat avui fora de casa el Gasifred s'ha imposat al conjunt formenterer per 7 gols a 0

Primer partit de lliga del Cosmitos

El Cosmitos no ha començat amb bon peu el seu primer partit de la lliga femenina de futbol sala i en el seu primer encontre disputat fora de casa contra el Gasifred el conjunt formenterer no ha tingut l’oportunitat d’inaugurar el marcador i ha encaixat 7 gols.

Després d’un primer gol del Gasifred el Cosmitos ha fet entrar la pilota a la porteria contrària però l’àrbitre no ha vist la jugada i aquest gol no ha comptat. «Durant la primera jugada del Gasifred ens han marcat un gol i al cap de poc nosaltres hem fet un gol que no ha pujat al marcador, perquè l’àrbitre no ha vist que entrés. A partir d’aquí les jugadores ens hem posat nervioses i en algunes ocasions no hem sabut reaccionar amb la pilota» ha comentat la presidenta del Cosmitos, Daisee Aguilera.

Segons l’entrenador del Cosmitos, Mariano Dellamea, aquest primer partit contra el Gasifred era un encontre molt complicat, ja que el conjunt de Formentera s’enfrontava a un rival molt difícil. De totes maneres el Cosmitos ha fet autocrítica després del partit i ha admès que a l’equip formenterer li ha faltat intensitat en el joc i més unió a l’hora d’atacar i també en la defensa.

Les jugadores del Cosmitos, han donat l’enhorabona al Gasifred pel resultat aconseguit i des del club han destacat l’esforç que ha fet el conjunt formenterer que ha lluitat durant tot l’encontre per aconseguir un millor resultat.

Tot i aquest mal començament, el Cosmitos no abaixa el cap i afirma que les jugadores seguiran treballant per preparar el partit que es disputarà a casa el dissabte dia 5 d’octubre contra l’Isla Mágica.

Comentarios

comments

Supermercats de Formentera, Supermercat La Savina, Es Basic, supermercadoonilne.com

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here