Formentera obre el període de preinscripció per l’Escola de Música i Dansa

Les persones interessades es poden inscriure des d'avui fins al 15 de setembre

Escola de Música i Dansa de Formentera

El Consell de Formentera, ha informat avui que s’ha obert el període de preinscripció extraordinari per l’escola de Música i Dansa de Formentera. Les persones interessades es poden inscriure des d’avui fins al 15 de setembre. Les inscripcions es poden fer telemàticament a través de l’OVAC o a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) situada al carrer Ramon Llull número 6 de Sant Francesc.

Les matrícules es formalitzaran entre el 17 i el 20 de setembre. Els antics alumnes ho podran fer via OVAC, Oficina Virtual d’Atenció del Ciutadà. I els nous ho hauran de fer de manera presencial a l’Escola de Música i Dansa en horari de tarda, encara per determinar.

En concret s’ofereixen els següents estudis:

Estudis Reglats de Música

Són estudis que es fan a partir de 8 anys amb els següents instruments: Flauta Travessera, Guitarra, Piano, Trompeta i Clarinet. Estudis no reglats (a partir de 8 anys) amb flauta travessera, flautí, clarinet, saxòfon, trompeta, trompa, trombó, bombardí i tuba.

Taller de música tradicional

Són estudis que es cursen també  a partir de 4 anys amb instruments característics del folklore de l’illa: tambor, castanyoles i flaüta. Hi ha 4 nivells: Iniciació I i II i Continuació I i II. Tots amb una durada d’un curs.

Iniciació a la música

Acostament als instruments i al llenguatge musical mitjançant cançons, jocs… orientat per a nens i nenes de 5 a 8 anys. 1 hora setmanal.

Ensenyaments lliures d’Ensenyaments Professionals

Són estudis adequats a les necessitats de l’alumne (requisit la titulació d’Ensenyaments Elementals de qualsevol Escola Reglada o Conservatori de l’àmbit estatal).

Taller de Guitarra Folk 

Assignatura on els alumnes aprenen a acompanyar amb acords.

Coral Polifònica de Formentera

Activitat gratuïta dirigida a les persones amb inquietuds musicals sense necessitat de coneixements previs de música. 1,5 hores setmanals

Banda de música

Agrupació instrumental formada bàsicament per instruments de vent. Consisteix en una hora de formació en grup de l’instrument escollit, una hora de llenguatge musical específic (si no es té cap coneixement de lectura musical) i una hora de banda.

Orquestra de Guitarres

Es tracta d’una activitat gratuïta dirigida a aquelles persones amb coneixements de Guitarra i de lectura musical de qualsevol nivell. 1h setmanal. (El taller s’adaptarà al nivell del grup).

Dansa

Ensenyaments reglats Elementals de Dansa: es fan a partir dels 8 anys i estan distribuïts en quatre cursos i s’organitzen en les assignatures següents: Dansa clàssica, Dansa espanyola i Música.

Estudis No Reglats de Dansa: Dansa moderna, Iniciació a la dansa (de 3 a 8 anys) i Taller de flamenc

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here