Formentera extrema les precaucions per l’arribada del temporal de pluja i vent

Formentera es troba en alerta taronja fins dimecres a les 24 hores per temporal de pluja i vent. Segons l'Aemet es poden produir precipitacions acumulades de fins a 50 l / m² en una hora i de 100 l / m² en 12 hores, així com ràfegues de vent de 80 km / h i onades de 3 metres

Temporal a Cala Saona Arxiu

El Consell de Formentera, a través de les conselleries d’Interior i de Serveis Insulars, ha informat aquest matí que ha activat mesures d’emergència i de seguretat amb motiu del temporal de pluja i vent i pel qual la Direcció general d’Emergència ha decretat l’índex de Gravetat 1 (IG-1).

El cos de bombers del Consell de Formentera es troba en estat de prealerta i compta amb quatre agents de guàrdia i personal de reforç en cas que sigui necessària la seva intervenció. Per la seva banda, la Policia Local ha reforçat els torns de treball durant aquests dies davant les possibles incidències.

Neteja de clavegueram

A més, la brigada de Carreteres ha realitzat en els últims dies la neteja d’embornals, clavegueram i cunetes de les vies. També té preparades les bombes d’aigua en el cas que siguin necessàries la seva utilització.

Segons la informació facilitada per l’Aemet es poden produir precipitacions acumulades de fins a 50 l / m² en una hora i de 100 l / m² en 12 hores, així com ràfegues de vent de 80 km / h i onades de 3 metres.

Formentera es troba en alerta taronja fins dimecres a les 24 hores. Les activitats culturals previstes per avui a l’illa a l’aire lliure, com el Cinema a la fresca a Sant Francesc, estan pendents de l’evolució del temps en les pròximes hores.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here