El Consell destinarà 16 mil euros a la gent gran de l’illa i als discapacitats

L'ajuda la podrà rebre la gent gran amb una edat igual o superior a 65 anys o les persones amb una discapacitat reconeguda del 33 per cent o més

535
Usuaris del Centre de Dia. Imatge d'arxiu
Publicidad
Supermercats de Formentera, Supermercat La Savina, Es Basic, supermercadoonilne.com

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Benestar Social, ha informat avui que ja s’ha obert el termini per sol·licitar subvencions per a gent gran i discapacitats. El pressupost per a aquesta convocatòria és de 16.000 euros.

Els sol·licitants han de ser residents a Formentera, amb una edat igual o superior a 65 anys o una discapacitat reconeguda del 33% o més, entre altres requisits. També podran sol·licitar aquesta subvenció les persones discapacitades institucionalitzades fora de Formentera, sempre que el grup familiar estigui empadronat a l’illa.

Una comissió tècnica avaluadora serà l’encarregada de triar els projectes que obtenen les ajudes. Aquests ajuts es destinen per a l’adquisició de cadira de rodes, adaptació de vehicle, ulleres o lents de contacte, pròtesis dentals, audiòfons, llit hospitalari o activitats de rehabilitació (fisioteràpia, logopèdia …), etc.

Publicidad
Supermercats de Formentera, Supermercat La Savina, Es Basic, supermercadoonilne.com

El termini per a la presentació de les sol·licituds és fins al dia 23 de setembre de 2019 a la Conselleria de Benestar Social, Gerència i Transparència (antic Centre Mèdic) o a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà del Consell de Formentera.

Publicidad