Correfoc i concerts per celebrar les Festes de la Terra

El correfoc i la música de les formacions Allsex i Roba Estesa varen protagonitzar ahir la primera jornada festiva per celebrar les festes de Santa Maria

Festes de Santa Maria 2019

La plaça de la Constitució de Sant Francesc va ser l’escenari ahir de la primera nit de concerts per celebrar les Festes de Santa Maria, les Festes de la Terra. La bona música va arribar a l’escenari en aquesta ocasió de la mà de dues formacions, una d’àmbit local i l’altra de Catalunya.

El primer grup que va pujar a l’escenari va ser el la banda de rock local Allsex, liderada per Genís Campillo i que en aquesta ocasió va treure el seu costat més reivindicatiu. Damunt l’escenari i ja per tancar el concert el líder d’aquesta formació va recordar els problemes que segueix tenint Formentera com l’elevat preu de l’habitatge i altres temes no tan locals com la situació dels polítics catalans que encara segueixen empresonats. En el darrer tema el líder d’aquesta formació es va treure la seva samarreta groga i ja sense roba va tocar el darrer tema del concert.

La banda de rock local allsex

Després del primer concert, un dels atractius de la nit va tornar a ser el correfoc que va tornar o oferir un any més el millor espectacle de foc i espurnes al Jardí de ses Eres de Sant Francesc amb la Colla de bruixes i dimonis mal esperits d’Eivissa.

El correfoc va tornar ahir al Jardí de ses Eres

Després de l’espectacle pirotècnic, la formació de Catalunya, Roba Estesa va seguir fent ballar el públic assistent fins a l’arribada dels dj’s Vinz i Jpps que van continuar animant la festa fins a les 4 de la matinada.

El grup de Catalunya Roba Estesa

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here