El Mercat Pagès compte amb un estand amb productes locals de les Balears

Els productes de Formentera que es poden trobar a l'estand són productes elaborats com vins, ginebra, peix sec i oli d'oliva, entre d'altres. L'horari d'obertura del mercat és de dilluns a dissabte de 9.30h a 14h, fins al pròxim mes d'octubre

859
El Mercat pagès acull un estand amb productes de les 4 illes
Publicidad

Avui la Cooperativa del Camp de Formentera ha presentat juntament amb el grup cooperatiu Farmers, format per 11 cooperatives de les illes, un estand de producte local de les Balears que a partir d’ara hi haurà exposat per la seva venda al Mercat Pagès de Formentera, segons ha informat el Consell de Formentera.

A l’expositor hi ha productes elaborats de totes les illes, segons ha explicat Carlos Marí, el gerent de la cooperativa, «pel que fa als productes de Formentera que es poden trobar també són productes elaborats com vins, ginebra, peix sec i oli d’oliva, entre d’altres», segons ha detallat. Aquests mateixos productes es poden trobar a punts de venda situats a la resta de les illes, i també a un de Madrid.

El director comercial i d’expansió del Grup Farmers, Tolo Mercadal, ha recordat que aquesta iniciativa va nàixer ara fa dos anys a Menorca, i que amb la incorporació de Formentera ja hi ha presència i productes de les 4 illes. Ara, des del grup cooperatiu esperen seguir amb l’expansió d’aquest model de negoci «basat en la qualitat», segons Tolo Mercadal, que ha afegit que «cerquem que agradi a un tipus de consumidor que el recolzi «moralment»».

Publicidad

A l’acte han assistit el president de la Cooperativa del Camp, Jaume Escandell i la consellera de Comerç, Ana Juan i el conseller de Sector Primari, Josep Marí que han donat suport a la iniciativa. El conseller ha destacat que aquest projecte «posa en valor el producte elaborat de les illes i es converteix en un complement important per la venda de fruita fresca que ja s’ofereix al mercat».

L’horari d’obertura del mercat és de dilluns a dissabte de 9.30h a 14h, fins al pròxim mes d’octubre.

Publicidad