Formentera es mou a ritme de Flower

La Plaça de la Constitució de sant Francesc es va omplir de públic ahir de nit per gaudir un any més de la Formentera Flower

1443
Formentera Flower 2019
Publicidad
Compartir

Milers de persones varen tornar a reunir-se ahir de nit a la plaça de la Constitució de sant Francesc per gaudir d’una nova edició de la Formentera Flower, una cita amb els èxits musicals dels anys 50, 60, 70 i 80 que varen tornar a sonar de nou gràcies als dj’s locals.

Actuació de Jam Factory Formentera Flower 2019

A partir de les 11 de la nit, Dj Blue va ser l’encarregat d’obrir la nit musical amb una selecció dels èxits dels anys 60 i 70. Després la formació local Jam Factory integrada per Kelly, Eky i Jose Rulo va sortir a l’escenari per posar la nota musical més alegre amb un concert que no va deixar al públic indiferent.

Dj Javi Box i Dj Pharma a Formentera Flower 2019

Dj Box no va faltar tampoc enguany a la seva cita amb el públic formenterer amb una selecció de la millor música dels anys 50, 60 i 70 i finalment Dj Pharma va tancar la nit amb el seu espectacle de ball i música que va acompanyar als assistents fins a les 4 de la matinada.

Publicidad
El públic va omplir la Plaça de la Constitució a la Formentera Flower 2019

Fotos Formentera Flower 2019

Publicidad